Пилешки бутчета с червено зеле
Лесно | Порции 4
| Видяна: 3130
Пилешко с гарнитура от сладко зеле с ябълки.
Мариновани пилешки бутчета в червено вино, които се запичат на фурна и се поднасят с гарнитура от запържени ябълки с червено зеле, захар и канела - едно нетипично за българската кухня ястие, което има модерен вид и вкус и би се понравило на всеки, който обича да експериментира.
crvenog kupusa - червено зеле
secera - захар
jabucon octa - ябълков оцет
pimenta - люта чушка
cimet - канела
lavrovo list - дафинов лист
maslac za kuhane - масло за готвене
Най-важните съставки
вино, дафинов лист, зеле, канела, люта чушка, масло, мед, олио, оцет, пилешки бутчета, сол, сол и пипер, червена люта чушка, червено вино, червено зеле, черен пипер, ябълки, ябълков оцет
Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 1 час
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ