Регистрация

Печено агнешко в маслен сос



Печено агнешко в маслен сос
Лесно   |   Порции 4-8   |   Видяна: 5123

Агне на фурна с гарнитура за Гергьовден.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Агнешкото беше едно от основните меса, с които навремето се хранеше българина, но днес е деликатес и се консумира предимно през месеците април и май, когато са празниците Великден и Гергьовден. Модерната психика го приема за деликатес, затова щом си купите месце от блеещото животно, то не си позволявайте грешки при приготвянето му. Ето една рецепта за начинаещи кулинари, в която агнето се пече с масло, а в покапалия сос можете да си направите каквато гарнитура ви хрумне - картофи, ориз, печени зеленчуци - всичко става изключително вкусно.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 3 часа

Рейтинг и коментари (2)

5 отлична
1
4 мн. добре
3
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
1
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта