Печени тиквички с шунка и пушен кашкавал
Нетрадиционна мусака с тиквички и колбас.
Бон Апети
Излъчен на 16.03.2016
Любителите на мусаката могат да импровизират с нейн по-различен вариант, който не отстъпва по вкус на традиционното ястие, но се приготвя доста по-бързо. Тук не правим сложни запръжки, нито се налага да забъркваме заливка, защото е достатъчно просто да нарежем на тънко тиквичките, да ги пекнем колкото да си пуснат водата и след това да сглобим ястието. А то се прави елементарно - ред тиквички, ред шунка на слайсове и ред пушен кашкавал - звучи страхотно, нали? За още по-голяма доза лукс, водещите предлагат по желание да завършите мусаката с настърган пармезан и натрошен шамфъстък.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ