Регистрация

Печена сьомга с хрускави трохи



Печена сьомга с хрускави трохи
Лесно   |   Порции 3-6   |   Видяна: 2677

Сьомга с подправки и гарнитура от царевица.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 14.01.2016

Печената сьомга е страхотна идея да сготвите нещо вкусно и домашно, да впечатлите с елегантна и лесна за приготвяне храна, особено ако не сте добри в кухнята. В тази рецепта няма къде да сбъркате, защото е елементарна, а крайният резултат впечатлява с лукс и изтънченост. Ако имате друга идея за гарнитура, не е нужно да приготвяте предложеното съпътствие на рибните филета от царевица и масло. Това е просто една идея с какво да поднесете рибата. Знайте, че тя си партнира добре със зеленчуци на пара, варен ориз и салата от свежи листа.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 55 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта