Регистрация

Паста с манатарки и кестени



Паста с манатарки и кестени
Средно   |   Порции 3   |   Видяна: 1426

Пикантна паста без месо.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Различна идея за почти постни макарони показва Ути Бъчваров в канала си Бързо, лесно, вкусно, като готви дребни макарони с манатарки, кестени и праз лук и нарича ястието "попара с гъби". Това е различен начин за нарава на многосъставно основно без месо, а ако искате да е съвсем веганско, можете да готвите само със зехтин, без добавката на масло.

Кестените се цепват и се слагат да се сварят. През това време се нарязват връзка магданоз и няколко стръка праз лук и се задушават в смес от зехтин и масло. Към тях се добавя люто чушле и гъби, а после се налива и от водата на варене на кестените. Добавя се пастата и щом се развари, се маха от огъня. Кестените се обелват и натрошават в ястието. Подправя се със сол и пипер и е готово за хапване.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 50 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
зле
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта