Регистрация

Паста със зеленчуци и вино марсала

Паста със зеленчуци и вино марсала
Лесно   |   Порции 3   |   Видяна: 2813

Вино къкри със сметана, за да се комбинират в перфектен сос за вашата паста.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • паста пене
  • 1 скилидка чесън
  • 1 малка глава лук, нарязана
  • 1 малък патладжан, нарязан
  • 1 супена лъжица сух магданоз
  • 1/4 чаша вино марсала
  • 1/4 чаша сметана
  • сол и пипер

Начин на приготвяне:

1. Загрейте вода в тенджерата, когато заври сложете сол и пастата, варете докато е почти готова.

2. В тиган загрейте 1 лъжица зехтин и добавете лука, патладжана и чесъна, приготвяйте докато омекнат. След това сложете виното и сметаната и оставете сосът да къкри около 5 минути. После овкусете със сол и пипер и магданоз.

3. Отцедете пастата и я сложете в тигана, объркайте добре със соса, свалете от огъня и сервирайте веднага.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 35 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта