Регистрация

Парени питки с масло и жива мая



Парени питки с масло и жива мая
Средно   |   Порции 8 питки   |   Видяна: 4314

Домашни варени питки с коричка от морска сол.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 12.01.2016

Друго си е у дома да заухае на прясно изпечен хляб. Модерните машини за хляб не могат обаче да заместят онзи насъщен, замесен от дланите на истинската домакиня. С днешната рецепта се връщаме към традицията за месене на домашна питка, като се учим как се прави парен хляб с жива мая. В готвенето му няма особена философия, а крайният резултат пленява с мека сърцевина и хрупкава подсолена коричка. Опитайте да го направите сами!

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 1:40 часа

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
1
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта