Отворени спаначени банички с лук
Лодки със зеленчуци, яйце и сирене.
Бон Апети
Излъчен на 24.03.2016
Стабилна семейна закуска по български можете да направите за любимите хора, като следвате тази рецепта за лодки. Отворените баници тук се правят с пълнозърнесто брашно, за да са по-здравословни, но нищо не пречи да ги замесите с бяло брашно и олио, както са ги правили нашите баби в миналото. Плънката за вкусната тестена закуска се приготвя със смес от попарен спанак, пресен лук, бяло саламурено и крема сирене, ароматизирани с чесън. И за да заприличат вкусните банички на гювече, преди да влязат във фурната, върху всяка от тях се чуква по яйчице. Толкова са вкусни и изглеждат страхотно.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ