Омлет с гъби пачи крак
Лесно | Порции 1
| Видяна: 11934
Омлет с гъби, тиквички и лук.
Необходими продукти:
- 50 г гъби пачи крак, по големите разделени наполовина
- 1/4 глава лук нарязана на ситно
- 1/4 тиквичка, обелена и нарязана на кубчета
- 1 яйце
- сол и пипер
- 1/2 супена лъжица масло
Начин на приготвяне:
1. Загрейте маслото и запържете лука, гъбите и тиквичките.
2. Разбъркайте едно яйце, добавете 1 супена лъжица вода, добавете сол и пипер и изсипете сместа в тигана.
3. Намалете температурата покрите тигана с капак, за да задушите ястието.
4. Веднага щом яйцето е готово, ястието е готово за сервиране.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 10 мин.
Време за готвене: 20 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ