Нетрадиционен дюнер с телешко и плодов сос
Индийски сандвич с пикантно месо, зеенчуци и фъстъчено-ягодов сос.
Бон Апети
Излъчен на 11.05.2016
Некоректно е да наречем този сандвич индийски, защото основното месо в него е телешко, а както знаем, кравата е свещено животно в Индия и не се яде. Но всичко останало в основното тестено изделие напомня за индийската кухня. Подправките, с които се овкусява месото са типични за храната на индийците. Индийски е дори хляба, в който се поднася сандвича. Става въпрос за познатия Наан, който в тази рецепта се прави в домашни условия. Накрая създаваме максимална екстравагантност на храната, като я поднасяме овкусена с ягодов сос и сос с фъстъчено масло. Стоян Сейменски обаче е категоричен: Всеки трябва да опита това странно ястие.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ