Наско от БТР готви месо по арабски - част 2
Средно | Порции 2
| Видяна: 2522
Рокаджийски дюнер с пилешко и телешко.
Пилешко и телешко филе, чушки, подправки, сосове и сусам - това е плънката на арабски питки, които щедро ще натъпчат фронтмена на група БТР - Наско и познатият ни италиански кулинар Лео. Какво точно ще забъркат двама мъже в кухнята - вижте сега:
Най-важните съставки
бяло вино, бяло сусамено семе, жълта чушка, зелена чушка, зелени чушки, пилешко месо, пилешко филе, питки за дюнер, соев сос, сол, сол и пипер, сос барбекю, телешко, телешко филе, червени чушки, черен пипер, чушки
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 30 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ