Регистрация

Най-вкусните свински ребра с лук на барбекю



Най-вкусните свински ребра с лук на барбекю
Средно   |   Порции 2   |   Видяна: 4693

Печено свинско във фолио и после на грил.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

      Мариновани свински ребърца, запечени на фурна, увити по отделно всеки две в алуминиево фолио, а после метнати на грил тиган до придобиването на наребрена хрупкава медена коричка.

 

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта