Регистрация

Мързелив зърнен хляб без месене



Мързелив зърнен хляб без месене
Лесно   |   Порции 1 голям хляб   |   Видяна: 3007

Тъмен хляб с продължително втасване.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 15.03.2016

За да си направите домашен хляб не е нужно да умеете да месите, защото тази рецепта е именно за готвачи, които не се справят с месенето, но убожават аромата на домашно изпечен пресен хляб. Само с няколко продукта можете да си го направите, като обаче помнете, че на домашния пълнозърнест насъщен ще му трябва минимум половин денонощие, за да втаса добре. Но след като нямате особена работа по направата, то ще се наложи да бъдете търпеливи.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 16 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта