Мусака с риба и маслен сос
Лесно | Порции 4
| Видяна: 1542
Мусака със скумрия, картофи и екзотични подправки.
Бон Апети
Излъчен на 04.02.2016
Едно нестандартно основно ястие, в което се комбинират острите аромати на карамфил и пушена риба. Рецептата не е за всеки вкус, но определено ще допадне на разкрепостените гастрономи и любителите на екзотиката. Макар че това е рецепта за мусака, може по-скоро да се нарече риба с картофи и заливка, защото се отличава от традиционното българско ястие с месна запръжка.
Най-важните съставки
брашно, дафинов лист, див лук, зелен лук, картофи, лук, масло, мляко, пресен лук, скумрия, смлян карамфил
Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 1:20 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ