Млечна баница със стар хляб и маслен сос
Лесно | Порции 6
| Видяна: 4180
Странна лазаня с праз и риба и един трик за греяне на уиски.
Бон Апети
Сезон 5
Излъчен на 02.01.2015
Днес ще готвим по рецепти за следпразничната софра:
- Нетрадиционна лазаня на розички с плънка от сьомга, праз лук и рикота, запечена в сметанов сос.
- Гореща напитка за десерти или директна консумация - греяно уиски с канела, лимон и мед.
- Хлебен пудинг със сини сливи, заливка от яйца и мляко и горещ топинг от уиски, масло и захарен сироп.
Най-важните съставки
багета, ванилия, ванилова есенция , вода, захар, индийско орехче, канела, кори за лазаня, лед, лимон, лимонова кора, масло, мед, мляко, праз лук, рикота, сини сливи, сметана, сол, сол и пипер, сьомга, уиски, филе от сьомга, франзела, хляб, черен пипер, яйце
Време за приготвяне: 1:30 часа
Време за готвене: 2 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ