Регистрация

Маслен крем с яйца за всякакви десерти



Маслен крем с яйца за всякакви десерти
Средно   |   Порции 3-6   |   Видяна: 12088

Крем с масло, жълтъци и мляко за плънка на понички, еклери или слепване на блатове за торта.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Яйченият крем - един от най-използваните десертни пълнежи в сладкарството. Вижте как можете да го приготвите у дома си, като използвате само няколко продукта - мляко, захар, жълтъци, масло и брашно. Толкова е лесно, а същевременно това е един от най-традиционните вкусове, който подхожда за плънка или топинг на всеки десерт.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари

5 отлична
4
4 мн. добре
1
3 става
2
2 едвам
0
1 трагедия
2
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. кайма
  2. 33
  3. десерт
  4. pitka
  5. Черешката
  6. 28
  7. 1
  8. mus
  9. !

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта