Лесна пилешка яхния с лук и домати
Лесно | Порции 4-5
| Видяна: 3324
Манджичка с пилешко и зеленчуци на тих огън.
Бон Апети
Излъчен на 12.09.2016
Лесно основно ястие с пилешко готвим, като разфасоваме цяло пиле и запържваме набързо парчетата месо в тиган. След това ги оставяме на тих огън да къкрят в компанията на едри кубчета лук и домати, като ги овкусяваме със сол, пипер, дафинов лист и ким за нотка екстравагантност. Така получената манджичка представлява засищаща пилешка яхнийка, която можете да поднесете украсена с пресен магданоз и с доволно количество хляб за топкане в апетитното сосче.
Най-важните съставки
дафинов лист, домат, ким, лук, магданоз, олио, пиле, пилешко месо, сол, сол и пипер, червен пипер, черен пипер
Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 1:30 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ