Кюфтета със сметаново-винен сос
Трудно | Порции 4-8
| Видяна: 2746
Пуширани круши с вино, картофен ордьовър и гарнитура с брюкселско зеле.
Епизод 140 - Сезон 3
Дължина: 21:41
Излъчено на: 2013-02-11 11:30
Днес ще готвим за Трифон Зарезан:
- Картофен ордьовър с бекон, лук и чедар за посрещане на важни гости.
- Телешки кюфтенца с млечен сос и вино, леко пикантни и много вкусни.
- Диетична гарнитура с брюкселско зеле, която се готви много бързо.
- Сочни пуширани круши с мед, ванилия и захар.
Най-важните съставки
балсамов оцет, бекон, брюкселско зеле, бял пипер, бяло вино, бяло сирене чедар, ванилия, вода, захар, кайма, картофи, квасена сметана, круши, лук, люта чушка, масло, мед, олио, сметана, сол, сол и пипер, телешка кайма, хляб, хрян, чедър, червен пипер, червено вино, черен пипер, яйце
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 3 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ