Регистрация

Китайски хляб с лук и сусам



Китайски хляб с лук и сусам
Лесно   |   Порции 1 питка   |   Видяна: 2071

Лучени питки със соев сос.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 06.04.2016

Вкусно китайско хлебче със зеленчуци се готви в тази рецепта, която стартира от замесването на тесто със суха мая. Следва да го изчакаме да втаса, като през това време наситним малко пресен лук, който ще влезе в плънката. После пълним раточеното тесто със зеления лук, завиваме го на охлювче и отново разточваме, за да се изтъни хляба. След това намазваме със соев сос, поръсваме с два вида сусам - бял и черен и изненадващо - запичаме на тиган. Това е всичко - бързо и лесно китайско хлебче с хрупкава коричка със семена и мека въздушна сърцевина, приготвено вкъщи.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 50 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта