Регистрация

Кесадила с кимчи и бекон

Кесадила с кимчи и бекон
Лесно   |   Порции 1   |   Видяна: 3934

Корейски сандвич с месо, сирене и зеле.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 2 ленти бекон, нарязани на парчета от по 2,5 см
  • ¼ ч.ч. кимчи, нарязано
  • 2 тортили
  • 2 шепи сирене, настъргано

Начин на приготвяне:

1. Запържете бекона и заделете. Запазете мазнината в тигана.

2. Сотирайте кимчито в мазнината от бекона докато започне да се карамелизира - около 10 мин.

3. Разтопете малко масло в друг тиган и сложете едната тортила. Завъртете я в маслото и заделете. Направете същото и с другата тортила.

4. Поръсете половината сирене върху тортилата, след това сложете кимчито и бекона, накрая останалото сирене.

5. Покрийте с другата тортила и запечете в тигана кесадилата до златисто-кафяво и от двете страни, докато сиренето се разтопи.

 

Източник: recipes.wikia.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 30 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта