Кесадилас с козе сирене и печени пиперки
Тортили с козе сирене и печени чушки
Необходими продукти:
- 12 бр. питки тортиля
- 1 буркан печени червени чушки
- 1 пакет козе сирене
- 3-4 с.л. масло или зехтин
Начин на приготвяне:
1. Сложете на масата 6 тортили.
2. Разпределете сиренето по равно на всяка тортиля и го размажете добре към ъглите.
3. Отцедете пипера и го нарежете на лентички от по 7 мм.
4. Разпределете по равно лентичките печен червен пипер върху сиренето на тортилите.
5. Върху всяка тортиля сложете по една от останалите тортили.
6. Задушете получените така кесадили в масло или олио в тиган с незалепващо покритие, докато станат златисто кафяви от всяка страна и леко хрупкави.
7. Оставете ги на кърпа да се отцедят.
8. Нарежете всяка кесадиля на 6 резенчета и сервирайте с любимия си сос салса.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ