Регистрация

Касерола със зелен фасул

Касерола със зелен фасул
Средно   |   Порции 2-4   |   Видяна: 2205

Печен зелен боб с лук, чушки и гъби.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 1 консерва зелен фасул, тънък, отцеден
  • 1 консерва или буркан дребни лукчета, отцедени
  • 2 с.л. червени сладки чушки, нарязани на кубчета
  • 1 блокче гъбен бульон, разтворено в 200 мл вода

За топинга:

  • 1 ч.ч. пържен лук
  • ¼ ч.ч. настърган пармезан

Начин на приготвяне:

1. В леко намаслен тиган запържете зеления лук, чушките и гъбения бульон.

2. Смесете продуктите за топинга и поръсете ястието.

3. Печете непокрито на 175°С за 25 - 30 мин.

 

Източник: recipes.wikia.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 45 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта