Касерола със зелен фасул
Средно | Порции 2-4
| Видяна: 2205
Печен зелен боб с лук, чушки и гъби.
Необходими продукти:
- 1 консерва зелен фасул, тънък, отцеден
- 1 консерва или буркан дребни лукчета, отцедени
- 2 с.л. червени сладки чушки, нарязани на кубчета
- 1 блокче гъбен бульон, разтворено в 200 мл вода
За топинга:
- 1 ч.ч. пържен лук
- ¼ ч.ч. настърган пармезан
Начин на приготвяне:
1. В леко намаслен тиган запържете зеления лук, чушките и гъбения бульон.
2. Смесете продуктите за топинга и поръсете ястието.
3. Печете непокрито на 175°С за 25 - 30 мин.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 45 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ