Регистрация

Карфиолена супа с бекон



Карфиолена супа с бекон
Лесно   |   Порции 6   |   Видяна: 1816

Зеленчукова супа с картофи и карфиол.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 25.10.2016

Този вид супа е познат под името чаудър, защото е гъста и питателна, а в нея плуват много зеленчуци. Тя представя един от многото варианти на чаудъра, в който за главен продукт се явява карфиолът. Той се комбинира с моркови, картофи и лук, овкусява се с чесън, кимион и дафинов лист и къкри до омекване в зеленчуков бульон. Накрая супата се сгъстява с добавката на мляко и се поднася със запържени кубчета пушен бекон - една малка идилия, която ви идва да си сипете в голяма чиния. 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 1:20 часа

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
зле
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта