Регистрация

Как се прави маслено тесто за сладък или солен пай



Как се прави маслено тесто за сладък или солен пай
Средно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 10673

Ябълков пай с домашно замесено тесто по оригинална американска рецепта за пайове.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Шеф Джон показва как се прави прословутото тесто за американски пай. В това видео ще научите тънкостите при замесването на маслено тесто - маслото се слага студено, добавя се и оцет. Още много хитринки за постигане на перфектното тесто вижте във видеото. А що се отнася до плънката - тя може да е всичко, което решите, че ще ви бъде вкусно. Затова, ако ви допадне основата на ястието, импровизирайте с различни кремове и плодове, месо, сирена и каквото още смятате за апетитно.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 2 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
7
4 мн. добре
2
3 става
2
2 едвам
0
1 трагедия
3
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта