Как се връзва месо с конец
Лесно | Порции 1
| Видяна: 16715
Как се стяга роловано парче месо с памучен конец.
Когато завържете месото, ще го задържите в хубава форма. Непременно използвайте памучни конци, защото пластмасовите или найлоновите ще се разтопят в месото и то ще се развали. Също така потърсете по-дебел конец, за да не пререже месото или пръстите си. Така можете да завържете месо, което сте направили на руло с плънка и да сте сигурни, че няма да се разтвори. Вижте и самата техника на оплитане, наподобяваща поредица от моряшки възли.
Най-важните съставки
агнешко, заешко, пилешко месо, пилешко филе, пуешко, пуешко филе, Свинско, свинско филе, телешко, телешко филе
Време за приготвяне: 5 мин.
Време за готвене: 5 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ