Регистрация

Как се връзва месо с конец



Как се връзва месо с конец
Лесно   |   Порции 1   |   Видяна: 16715

Как се стяга роловано парче месо с памучен конец.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

    Когато завържете месото, ще го задържите в хубава форма. Непременно използвайте памучни конци, защото пластмасовите или найлоновите ще се разтопят в месото и то ще се развали. Също така потърсете по-дебел конец, за да не пререже месото или пръстите си. Така можете да завържете месо, което сте направили на руло с плънка и да сте сигурни, че няма да се разтвори. Вижте и самата техника на оплитане, наподобяваща поредица от моряшки възли.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 5 мин.
Време за готвене: 5 мин.

Рейтинг и коментари (2)

5 отлична
3
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта