Казашки пирожки, пиле с маслини и салата за водка
Трудно | Порции 3-6
| Видяна: 2480
Медена юфка и салата с риба и варени яйца.
Епизод 130 - Сезон 3
Дължина: 26:04
Излъчено на: 2013-01-29 11:30
Днес ще готвим:
- Джак-джак или шек-шек - все един казакски десерт, почти като юфка.
- Пирожки с праз лук и заливка от сметаново-чеснов сос.
- Салата с риба треска, варени яйца и картофи - стабилен спътник на водката.
- Джинджифилово пиле с шафран и зелени маслини.
Най-важните съставки
брашно, вода, джинджифил, заквасена сметана, захар, зелен лук, зелени маслини, зехтин, индийско орехче, картофи, квасена сметана, кисели краставички, копър, лимон, лимонов сок, лимонова кора, лук, магданоз, майонеза, маслини, масло, мащерка, мед, оцет, пиле, пилешки бульон, праз лук, пресен лук, риба треска, сметана, сол, сол и пипер, треска, цвекло, червен пипер, черен пипер, чесън, шафран, яйце
Време за приготвяне: 2.30 ч.
Време за готвене: 3.30 ч.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ