Регистрация

Кавърма с черен дроб



Кавърма с черен дроб
Лесно   |   Порции 3-4   |   Видяна: 3514

Телешка клавърма с гъби и лук.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 26.01.2016

Какво е зимната трапеза без поне веднъж на нея да стъпи една вкусно приготвена месна кавърма. Днес рецептата за ястието е малко по-различна от бабиния начин за приготвяне на тази манджа, защото вместо месо от плешка, слагаме телешки черен дроб, а традиционните картофи заменяме с гъби. Приготвянето на ястието не отнема много време, но изисква плътно да стоите до него.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
2
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта