Италиански доматен сос и едни различни пържени яйца
Лесно | Порции 2
| Видяна: 2686
Яйца по панагюрски, ама не баш...
Бон Апети
Излъчен на 27.06.2016
Започваме с лирическо отклонение или традиционна рецепта за песто росо в рубриката Как се прави. След това приготвяме едно страхотно ястие с пържени яйца в смес от масло и олио, които се поднасят върху препечени хлебчета и се заливат с подлютена мазнина и сос от кисело мляко, чесън и копър. Това са едни различни яйца по панагюрски, които ще се зарадват, ако им приготвите и песто росо, но и без него пак ще си останат страхотен обяд или бърза вечеря.
Най-важните съставки
бадеми, домат, кисело мляко, копър, лют пипер, масло, олио, сол, сушени домати, червен пипер, черен пипер, чесън, яйце
Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 30 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ