Регистрация

Индийски бобени кюфтета със зеле и моркови



Индийски бобени кюфтета със зеле и моркови
Лесно   |   Порции 3-4   |   Видяна: 1932

Постни пържени зеленчукови кюфтета с доматен сос.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 07.03.2016

Наближаващите пости приветстваме с една рецепта от индийската кухня, в която пърженето отново е на почит. Правим зеленчукови кюфтета с бял боб от консерва, който се намачква и смесва с наситнено зеле, моркови и зелени чушки. Малките топченца готвим на маслена баня, а докато те се пържат, правим сос за заливане - от консерва домати, ароматизирана на чесън и джинджифил. Въпреки че тази храна е без животински продукти, тя е далеч от здравословните порядки на готварството.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. 3
  2. Сезон 1
  3. сън
  4. 6
  5. Кое
  6. Бон
  7. 64
  8. МА
  9. ЧЕРЕ
  10. !

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта