Регистрация

Импровизиран борш с наденички

Импровизиран борш с наденички
Лесно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 1770

Зеленчукова супа с наденица, картофи, моркови и цвекло.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 1 глава цвекло
  • 1 голям морков
  • 100 г зеле
  • 3 картофа
  • 1 глава лук
  • 4 наденички
  • 1/2 връзка магданоз
  • сол и черен пипер на вкус
  • 1 с.л. захар
  • 1 с.л. оцет
  • 1 с.л. олио

Начин на приготвяне:

1. Рендосайте цвеклото, сгорещете олиото и запържете цвеклото в мазнината заедно със захарта и оцета.

2. Сложете тенджера с 1,5 литра вода да заври.

3. Картофите нарежете на малки кубчета и ги пуснете във водата.

4. Рендосайте моркова и го добавете в супата.

5. Наситнете лука и изсипете и него при останалите зеленчуци.

6. Когато картофите са почти готови, добавете наситненото зеле.

7. В тигана от пърженето на цвеклото сгответе и наденичките, които сте нарязали на полумесеци или кръгчета.

8. Добавете наденичките и цвеклото в тенджерата и овкусете с подправки.

9. Сервирайте с наситнен магданоз.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 50 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта