Зелена супа с чедър и крутони
Лесно | Порции 4
| Видяна: 1893
Пролетна млечна супа с лук, спанак и сирена.
Бон Апети
Излъчен на 05.04.2016
Пролетта е в зелено, каквато и днешната супа, традиционна за този сезон. В зеленчуковия бульон заедно къкрят пресен лук, спанак, крема сирене и чедър, получили щедра млечна заливка. След това безмесната супа се поднася с крутони, за да има по-голяма питателност и да може да свърши работата на основно ястие за онези, които са решили да се отдадат на пролетно прочистване или отслабване след зимата.
Най-важните съставки
зелен лук, зеленчуков бульон, крем сирене, крутони, лук, масло, мляко, пресен лук, сол, сол и пипер, спанак, хляб, чедър, черен пипер, чесън
Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 45 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ