Регистрация

Запържена гъста бобена чорба



Запържена гъста бобена чорба
Средно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 6210

Бобена супа със запръжка от лук и червен пипер.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Боб-чорба по македонски - основната разлика е, че при традиционната запръжка нашите съседи не слагат и брашно, а сгъстяват умерено супата само с червен пипер. Така става още по-лека и е перфектна храна за пости или всеки път, когато ви хрумне, че искате да се наядете с нещо леко и безмесно. Разбира се, може да бъде и само предястие, след което ви очакват вълчи мезета. Не забравяйте също, че винаги в тази чорба могат да се добавят и наденички.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 1.20 ч.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
4
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта