Заешко по български
Лесно | Порции 4
| Видяна: 3370
Българска сладка пастичка и постна мусака с лук.
Бон Апети
Сезон 5
Излъчен на 06.03.2015
Днес ще готвим заешко, постна манджичка и тортичка все с български привкус:
- Дяволски заек - заешко със свинска мас и подправки.
- Постна мусака с лук, домати и картофи.
- Българска торта с картофени блатове и крем с кафе и ликьор.
Най-важните съставки
белтъци, брашно, вода, домат, жълтък, заешко, захар, картофи, лук, магданоз, свинска мас, сол, сол и пипер, червен пипер, черен пипер, чесън, яйце
Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 1 час
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ