Гъбени кюфтета от кисело мляко
Средно | Порции 6
| Видяна: 3175
Готвено с остатъчни продукти от Великден.
Епизод 204 - Сезон 3
Дължина: 22:00
Излъчено на: 2013-05-07 11:30
Днес ще готвим с остатъчни материали след великденските празници:
- Салата от агнешко месо с моркови, стафиди и зеленина.
- Хрупкави брускети от козунак с плодова салата и крем от мед и мента.
- Кюфтета от гъби печурки със соев сос и дип от кисело мляко.
Най-важните съставки
агнешки бут, агнешко, бейби моркови, вода, гъби, гъби печурки, заквасена сметана, канела, квасена сметана, киви, кисело мляко, лимон, лимонов сок, лимонова кора, лют пипер, майонеза, манго, мащерка, мед, моркови, оцет, пресен лук, светъл соев сос, сметана, соев сос, сол, сол и пипер, стафиди, черен пипер, чесън, ягоди
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 3 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ