Греяно вино с индийски подправки
Лесно | Порции 2
| Видяна: 3221
Подсладено вино с канела, индийско орехче, карамфил и кардамон.
Необходими продукти:
- 500 мл хубаво червено вино
- 100 мл вода
- захар
- канела
- карамфил
- индийско орехче
- кардамон
Начин на приготвяне:
1. Сложете виното в огнеупорен съд да се загрее.
2. Още преди да е кипнало добавете водата и подправки на вкус.
3. Щом закипи, намалете огъня и оставете да покъкри за 15-тина минути.
4. Насладете се на уникалната комбинация от топла нискоалкохолна напитка и екзотични аромати.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 5 мин.
Време за готвене: 20 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ