Виетнамска телешка супа от опашки
Лесно | Порции 4
| Видяна: 5344
Супа с филе миньон и волски опашки.
Необходими продукти:
За бульона:
- 800 г волски (телешки) опашки
- джинджифил
- лук
За соса:
- канела
- резене
- дафинови листа
За гарнитура:
- оризови спагети
- зелен лук
- листа пресен кориандър
- магданоз
- босилек
- соеви кълнове
- лайм
- филе миньон
Начин на приготвяне:
1. Сварете опашките във вода, като отстранявате изплувалата на повърхността пяна.
2. Запържете джинджифила и лука.
3. Прибавете ги в бульона, заедно с останалите продукти.
4. Поднесете супата с гарнитура от изброените по избор.
Най-важните съставки
босилек, дафинов лист, джинджифил, зелен лук, канела, кориандър, лайм, лук, магданоз, оризови спагети, резене, соеви кълнове
Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 45 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ