Великденски рецепти за козунак, заешко и бонбони
Трудно | Порции 6-12
| Видяна: 3279
Шоколадови великденски яйца и козунак тип Щолен.
Епизод 198 - Сезон 3
Дължина: 23:00
Излъчено на: 2013-04-29 11:30
Днес ще готвим рецепти за Великден:
- Сладък датски великденски хляб без месене за заместител на козунака със стафиди и боровинки.
- Великденски шоколадови яйца с пълнеж от бял сметанов крем.
- Паниран заек в лимоново-маслен сос с ароматни градински подправки.
Най-важните съставки
боровинки, брашно, бял шоколад, бяло вино, ванилия, ванилова захар, вино, вода, желатин, заешко, захар, зелен фасул, зехтин, крем сирене, лимон, лимонов сок, лимонова кора, манго, масло, мащерка, мая, мед, мляко, натурален шоколад, пилешки бульон, сметана, сол, сол и пипер, стафиди, целина, червени боровинки, черен пипер, черен шоколад, чесън, шоколад, яйце
Време за приготвяне: 3.30 ч.
Време за готвене: 5 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ