Регистрация

Вегетарианска кесадила за закуска

Вегетарианска кесадила за закуска
Средно   |   Порции 3   |   Видяна: 4906

Златисто запечена тортила със сос и много подправки.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 3 тортили - брашнени, пшенични, спаначени - каквито обичате
  • 1/2 ч соев сос (соево чоризо е идеалният вариант)
  • половин глава жълт лук, нарязан на кубчета
  • половин червена сладка чушка, нарязана на кубчета
  • 2 разбити яйца
  • 1/2 чаша натрошено сирене чедър
  • щипка червен пипер на люспи
  • сол и пипер на вкус
  • заквасена сметана, гуакамоле или салса за потапяне

Начин на приготвяне:

1. В същия тиган, в който ще приготвяте кесадилата, разбъркайте яйцата до желаната готовност. Отделете настрана.

2. В друг тиган задушете лука, чушките и соевия сос, докато омекнат зеленчуците.

3. Разбъркайте вътре яйцата и пригответе тигана от тях за тортилата.

4. Сложете тортилата в тигана и добавете сиренето. Сега сипете яйчената смес и прегънете тортилата.

5. Леко запечете до кафяво тортилата от двете страни, като подхвърляте внимателно.

6. Поднесете с любимите си подправки.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 30 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. 64
  2. 628
  3. плодове
  4. 58
  5. мерлуза
  6. 550
  7. 538
  8. 50 МИНУТИ
  9. 4805

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта