Варени спагети в червено вино
Винени спагети с масло и пармезан.
Спагети, сварени във вино - идеята звучи щуро, но ако искате да опитате различен и интересен вкус, ето още едно оригинално предложение на Tasty как да промените делничната си храна. Авторите залагат на добавки само от чесън, пармезан, магданоз и масло, но вие можете да заложите на още различни продукти като крема сирене и някаква мръвка за добавка.
Базисната рецепта е лесна - кипват се смесени равни количества червено вино и вода и в тях се вари пастата до степен ал денте. В тиган се запържва чесън, добавя се лют пипер, още малко вино и малко от бульона от варенето на пастата. После и спагетите влизат в тигана. Добавя се масло, магданоз и пармезан, разбърква се и след минута е готово за сервиране.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ