Регистрация

Варени спагети в червено вино



Варени спагети в червено вино
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 1668

Винени спагети с масло и пармезан.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Спагети, сварени във вино - идеята звучи щуро, но ако искате да опитате различен и интересен вкус, ето още едно оригинално предложение на Tasty как да промените делничната си храна. Авторите залагат на добавки само от чесън, пармезан, магданоз и масло, но вие можете да заложите на още различни продукти като крема сирене и някаква мръвка за добавка.

Базисната рецепта е лесна - кипват се смесени равни количества червено вино и вода и в тях се вари пастата до степен ал денте. В тиган се запържва чесън, добавя се лют пипер, още малко вино и малко от бульона от варенето на пастата. После и спагетите влизат в тигана. Добавя се масло, магданоз и пармезан, разбърква се и след минута е готово за сервиране.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 30 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта