Бързи соленки с пармезан
Може да изпечете и в тиган, като първо изпечете чистата страна на филийката и след това обърнете откъм сиренето.
Необходими продукти:
- 1 хляб
- 1 голяма бучка масло (за предпочитане неосолено)
- 200 г настърган пармезан
Начин на приготвяне:
1. Намажете хляба с масло и пригответе купа с настърган пармезан.
2. Потопете филийката с намазаната с масло страна в сиренето и отстранете излишния пармезан внимателно.
3. Изпечете във фурната със сиренето нагоре.
Забележка:
Може да изпечете и в тиган, като първо изпечете чистата страна на филийката и след това обърнете откъм сиренето. Извадете от тигана, когато сиренето покафенее леко. Охладете върху решетка, изрежете с формички за сладки и поднесете.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ