Бърза шоколадова торта
Лесна рецепта за домашна шоколадова торта.
Необходими продукти:
- 4 яйца
- 250 г захар
- 250 г шоколад
- 250 г масло
- 250 г брашно
Начин на приготвяне:
1. В купа разбийте четирите яйца и захарта и бъркайте докато стане на пяна.
2. Разтопете шоколада и маслото на котлон.
3. Изсипете шоколадената смес при яйцата. Добавете брашното и бъркайте.
4. Полученото течно тесто се слага в тава (дъното и стените й трябва да се намаслят).
5. Сложете във фурната на 200°C за 20-25 минути. Тортата е течна отвътре, така че не я режете веднага (освен ако не обичате течна смес от шоколад, масло и яйца). Вместо това я сложете в хладилника за известно време.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ