Регистрация

Българска телешка супа с много зеленчуци



Българска телешка супа с много зеленчуци
Лесно   |   Порции 6   |   Видяна: 2119

Винена супа с телешко месо, моркови, целина и още мнофо зеленчуци.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 26.01.2017

Готвим апетитна супа с месо и много зеленчуци, като спазваме българската максима, че в едно ядене трябва да има от всичко. Така в тенджерата при телешкото месо пристигат запържени лук, морков и целина, които плуват до омекване в бульона с червено вино. После между главните герои в супата се наместват зелен фасул, грах и броколи. Следва добавка на консерва белени и нарязани домати и май почти не останаха зеленчуци, които да сме забравили да вместим в супата.

Рейтинг и коментари (2)

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта