Регистрация

Българска мекица срещу френски кроасан



Българска мекица срещу френски кроасан
Средно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 4215

Тесто за мекици с мая и кисело мляко и люта шоколадова напитка.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Епизод 13 - Сезон 2

Дължина: 23:10
Излъчено на: 2011-10-07 11:30
 
 
Днес ще готвим:
 
  • Френски изискани кроасани с масло - меки отвътре и с кафеникъв загар.
  • Познатите от детството мекици - пържено тесто с пухкава коричка и отгоре - пудра захар.
  • Топъл шоколад с люта чушка - перфектнити сгряваща напитка.

 

 

Рейтинг и коментари

5 отлична
5
4 мн. добре
4
3 става
4
2 едвам
2
1 трагедия
2
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. Pile
  2. chi
  3. печено
  4. 06.2018
  5. food
  6. о
  7. Л
  8. a>
  9. noodles
  10. 180

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта