Регистрация

Работилница за завиване и печене на кроасани



Работилница за завиване и печене на кроасани
Средно   |   Порции 4-8   |   Видяна: 3466

Как се засукват печените домашни кифлички.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Ако се чудите как се получава традиционното напластяване на кроасаните и кифлите, които в средата са по-дебели и изтъняват към крайщата, вижте как китайски отбор от пекари свива тестените хлебчета. Разбира се, на фантазията ви остава да прецени каква сладка или солена плънка може да се сложи в тази страхотна закуска за малки и големи.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1 час
Време за готвене: 2 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
1
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта