Бутчета с вино, гъби и зеленчуци - кок о вен
Средно | Порции 3-4
| Видяна: 2630
Ябълки с ванилия, канела и млечен сос.
Епизод 43 - Сезон 2
Дължина: 24:01
Излъчено на: 2011-11-18 11:30
Днес ще готвим с вино:
- Кок о вен - в превод петел с вино - френска рецепта за пилешки бутчета с гъби и зеленчуци.
- Ябълки с бяло вино и сос от кисело мляко с канела, мед и ванилия.
Най-важните съставки
анасон, бекон, брашно, бяло вино, ванилия, вино, гъби, гъби манатарки, гъби печурки, дафинов лист, джинджифил, доматена салца, захар, зехтин, канела, карамфил, кафява захар, кисело мляко, коняк, лимонова кора, лук, масло, мащерка, мед, моркови, пилешки бульон, пилешки бутчета, пилешко месо, пръчица канела, сол, сол и пипер, целина, червено вино, черен пипер, чесън, шалот, ябълки
Време за приготвяне: 1.30 ч.
Време за готвене: 2 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ