Бирени свински ребра с печени картофи
Лесно | Порции 2-4
| Видяна: 3967
Вегански пай с леща и постна салата за зимата с кисело зеле и праз лук.
Бон Апети
Сезон 5
Излъчен на 02.12.2014
Днес ще готвим изкушения за месоядни и постещи:
- Постен пай с леща, чушки, лук, мащерка и люта нотка.
- Странна зимна салата с кисело зеле, праз лук и ябълка, подправени с хрян и ким.
- Печени свински ребърца със сос от бира и подправки, лучена основа и гарнитура от печени картофи с масло във фолио.
Най-важните съставки
бакпулвер, бира, брашно, вода, домат, захар, зелена ябълка, зехтин, картофи, ким, кисело зеле, кориандър, леща, лук, люта чушка, масло, мащерка, морска сол, олио, праз лук, розмарин, свински ребра, соев сос, сол, сол и пипер, хрян, червена леща, червени чушки, черен пипер, чесън, чушки, ябълки
Време за приготвяне: 1:30 часа
Време за готвене: 2:30 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ