Банички със свинска кайма
Лесно | Порции 4
| Видяна: 4364
Банички със свинско месо и сос за потапяне.
Необходими продукти:
- 500 г мляно свинско
- 1 малка глава лук, нарязана
- 1 яйце
- 1 с.л. рибен сос
- смлян кимион
- смляна куркума
- чили на прах
- лимонова кора (по желание)
Начин на приготвяне:
1. Смесете добре всички съставки, овкусете на вкус и опитайте.
2. Оформете банички около 5 см в диаметър и ги запържете в олио на средна към висока температура.
3. Сервирайте със сос отстрани – кетчуп, майонеза, йогурт или горчица.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 35 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ