Регистрация

Чийзкейк с ревен

Автор:
тодорова
|
Дата:
01 Apr
|
Видяна:
547
Оцени рецептата

4 пакета от 225 г крема сирене, меко

1 ч захар

4 яйца

2 с.л. брашно

1 ч.л. лимонова кора - настъргана

1 1/2 ч гъст сос от ревен

 

Загрейте фурната до 160ºС. Намаслете леко кръгла тавичка с отделящи се стени. В голяма купа с електрически миксер, разбийте крема сиренето до гладкост Добавете яйцата, едно по едно, като разбивате добре след всяко. Прибавете брашното и лимоновата кора, докато са добре смесени. Добавете 1/2 чаша от соса с ревен. Изсипете в намазана тавичка. Печете докато центърът стегне, около 1 час. Изключете фурната и оставете чийзкейка във фурната за още един час. Оставете в хладилника до поднасяне - около 4 часа или за през нощта. Прокарайте нож около чийзкейка и свалете стените на съда. Поднесете с останалия сос.





Виж още от категория "Сладкиши и десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта