Регистрация

Черен дроб с ябълки и ананас

Автор:
lazova
|
Дата:
23 May
|
Видяна:
577
Оцени рецептата

510 г дроб

1 ч.л. универсална подправка

56 г масло

1 ябълка, малка

1 филийка ананас от консерва

1 1/3 ч вода

1 пакет готов сух сос грейви

2 с.л. заквасена сметана

 

1.Почистете черния дроб, подсушете със салфетки и нарежете на малки ленти. Овкусете с универсалната подправка.

2. Сгорещете масло в тиган и запържете черния дроб до кафяво. Извадете и заделете на топло.

2. Обелете и нарежете ябълката на малки парчета, нарежете и ананаса по същия начин.

3. Сотирайте плодовете в тиган, прибавете водата и пакета сух сос грейви.

4. Оставете да заври, добавете черния дроб; сгорещете. Добавете сметаната и сгорещете, но не позволявайте да заври. Сервирайте с широка паста или ориз или картофено пюре или хляб и зелена салата.





Виж още от категория "Основни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта