Регистрация

Царевични кнедли с копър

Автор:
lazova
|
Дата:
26 Mar
|
Видяна:
877
Оцени рецептата

1 1/4 ч брашно - универсално

1/3 ч жълто царевично брашно

1 с.л. копър - нарязан ситно

2 1/2 ч.л. бакпулвер

1/2 ч.л. сол

3 с.л. зеленчукова мазнина - охладена

1 ч мляко

 

В средно голяма купа смесете първите пет съставки. Нарежете или натрошете с пръсти мазнината, докато сместа заприлича на едри трохи. Добавете млякото, като разбърквате с вилица, докато сместа се обедини. С голяма лъжица, пуснете8 супени лъжици от тесото за кнедли в яхнията, която приготвяте – супи, задушено и т.н. по избор. Оставете да къкри на средно-слаб огън, покрито, около 16 минути, или докато кнедлите са готови.





Виж още от категория "Основни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта